Mirabela Dauer

Telefon Mirabela Dauer

(0757) 104 166
Solicita pret

Mirabela Dauer este o cantareata de muzica usoara cu un impresionant parcurs artistic, avand numeroase melodii consacrate pentru scena din Romania. Deosebita prin voce si carisma, Mirabela Dauer aduce publicului un repertoriu bogat in melodii suave si nostalgice.

Candva, Mirabela Dauer a fost recunoscuta pentru cea mai buna voce feminina, astazi, aceasta reuseste sa aduca la lumina, cu aceeasi voce, nostalgii si amintiri furate de timpul trecut. Numeroase premii castigate de-a lungul timpului stau drept dovada ca Mirabela Dauer este si va ramane un reprezentant de seama a muzicii romanesti.

“Eternul te iubesc”, “Cantec pentru copilul meu”, “De dragul tau” sunt doar cateva dintre zecile de melodii care i-au asigurat succesul. In 2004, Mirabela Dauer a primit un merit cultural pentru muzica ei, inmanat de Ion Iliescu, muzica care contribuie la activitatea artistica romaneasca, precum si la promovarea civilizatiei si istoriei tarii noastre.

Fredoneaza cele mai cunoscute versuri ale Mirabelei Dauer solicitand o oferta de eveniment pentru: nunta, sarbatori, zilele orasului, aniversare, petreceri organizate de primarii, lansari, targuri, expozitii etc. Consulta lista de Preturi artisti si afla tariful artistei. Discuta cu echipa Global Booking toate detaliile rezervarii si bucura-te de un show plin de emotie la petrecerea ta.

O vrei pe Mirabela Dauer la evenimentul tau?
Cere oferta!