Maria Dragomiroiu

Telefon Maria Dragomiroiu

(0757) 104 166
Solicita pret

Maria Dragomiroiu a iubit inca de mica frumosul si valorile romanesti. Si cum altfel ar fi putut sa isi manifeste aceasta dragoste daca nu prin muzica, atata timp cat vocea sa splendida incanta inimile a milioane de oameni? Interpreta de muzica populara s-a nascut in Valcea si mai apoi a crescut in Bucuresti. Dupa terminarea liceului, aceasta si-a inceput apoi cariera muzicala, alegand un stil care i se potriveste ca o manusa: cantecul popular.

Artista este foarte bine cotata la evenimentele de nisa, castigand numeroase premii, printre care si trofeul “Floarea din gradina”.

Pasiunea cu care interpreteaza melodiile le face pe acestea sa fie atat de iubite de romanii de pretutindeni. In repertoriul sau se regasesc piese cu o mare valoare artistica, asa cum sunt: “Lelita Ioana”, “Vecina, draga vecina”, “Bun ii vinul Ghiurghiuliu” si multe altele.

Reprezentata de baza a traditiilor autentice ale tarii impresioneaza atat prin modul unic prin care expune cantecele sale, cat si prin costume populare realizate cu multa truda si migala de catre bunicile satului romanesc.

Pentru a te bucura de melodiile sale incantatoare, solicita o oferta de eveniment pentru: nunta, aniversare, sarbatori, zilele orasului, petreceri organizate de primarii, lansari, targuri, expozitii etc. Impreuna cu unul dintre impresarii Global Booking rezerva o data la care Maria Dragomiroiu sa vina la petrecerea ta si verifica lista de Preturi artisti pentru a afla onorariul cerut de cantareata.

, ,
O vrei pe Maria Dragomiroiu la evenimentul tau?
Cere oferta!