Marcel Pavel

Telefon Marcel Pavel

(0757) 104 166
Solicita pret

Marcel Pavel este un adevarat simbol al muzicii romanesti. Artistul s-s bucurat de-alungul timpului de un succes rasunator, atat in tara, cat si in strainatate. Printre tarile in care Marcel Pavel a concertat pe parcursul carierei lui, se numara: Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franta, Egipt, Statele Unite ale Americii, Spania si Portugalia. De asemenea, artistul a colaborat cu numeroase personalitati din showbizul romanesc si international.

Marcel Pavel a devenit faimos la nivel international odata cu lansarea piesei “Frumoasa Mea”, compusa de Ovidiu Komornyik. Piesa a devenit instant un hit si continua sa fie ascultata si astazi.

Marcel Pavel este artistul ideal pentru nunti si alte evenimente cu tematica romantica: aniversare, sarbatori, zilele orasului, petreceri organizate de primarii, lansari, targuri, expozitii etc. Consulta lista de Preturi Artisti, afla onorariul cerut de Marcel Pavel si apoi discuta cu impresarul alocat acestuia, detaliile rezervarii. Solicitarile pentru o oferta de eveniment se pot face cu un simplu click pe poza artistului in sectiunea Artisti exclusivi.

Il vrei pe Marcel Pavel la evenimentul tau?
Cere oferta!