Liviu Teodorescu

Telefon Liviu Teodorescu

(0757) 104 166
Solicita pret

Liviu Teodorescu s-a remarcat pe scena muzicala in 2011 prin participarea la prima editie a concursului „Vocea Romaniei” si rolul interpretat in serialul „Pariu cu viata”. Odată cu acest serial, Liviu intra in trupa „Lala Band”, cu care are ocazia sa concerteze prin tara.

In 2013 pleaca din trupa si un an mai tarziu revine ca solist cu melodii precum „Esti piesa”, „Asa e dragostea” (in colaborare cu Andra), „Un loc in viata ta”. Toate acestea au fost realizate cu ajutorul lui Marius Moga, cel care i-a fost indrumator in concursul „Vocea Romaniei”.

Cariera sa muzicala se afla in plina ascensiune, iar Liviu se bucura de colaborari cu artisti cunoscuti, precum Sore sau Adda. In acelasi timp, continua sa isi manifeste talentul artistic prin participarea la emisiuni ca „Te cunosc de undeva!” si „Uite cine danseaza!”.

Bucura-te de vocea deosebita a solistului si rezerva-l pe Liviu Teodorescu pentru evenimentul tau: banchet, zile festive, nunta, aniversare, balul bobocilor, petreceri organizate de cluburi sau primarii etc. Verifica onorariul cerut de Liviu Teodorescu in lista Preturi artisti si apeleaza la impresarul lui pentru a afla toate detaliile cu privire la prezenta acestuia la petrecerea ta.

Il vrei vrei pe Liviu Teodorescu la evenimentul tau?
Cere oferta!