Jukebox

Telefon Jukebox

(0757) 104 166
Solicita pret

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile si longevive trupe rock din Romania, cu peste 18 ani de experienta in muzica. Ei se remarca printr-un sound original, care combina influente de pop rock, funk, retro si fusion.

Performantele live ale trupei sunt cunoscute si apreciate de publicul roman. Jukebox a sustinut pana in ziua de astazi 1600 concerte live. Trupa este cunoscuta mai ales pentru cei 10 ani de show-uri sustinute in cadrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”.

Pana acum, trupa a lansat 3 albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love”, “Picuri de Rai”) si 7 (single-uri “Te Adoresc”, “Breakout”, “Cum Vrei Tu”, “Editie Speciala”, “Sarbatorile-au Venit”, “Addicted” , “Come On Everybody”).

Daca vrei sa te asiguri ca petrecerea ta va avea muzica live de calitate, cantata de o trupa cu experienta vasta, Jukebox este cea mai buna alegere. Contacteaza Global Booking si solicita o oferta de eveniment. Impresarul Jukebox iti va oferi mai multe detalii despre pretul trupei si data la care aceasta este disponibila, pentru ca tu sa te poti bucura de muzica buna la evenimentul tau: nunta, botez, aniversare, balul bobocilor, banchet, petreceri private etc.

Ii vrei pe Jukebox la evenimentul tau?
Cere oferta!