Horia Brenciu

Telefon Horia Brenciu

(0757) 104 166
Solicita pret

Cunoscut pentru energie, buna dispozitie, voce fantastica si carisma cat cuprinde, Horia Brenciu ofera publicului numeroase momente unice. Show-urile pe care le face la fiecare emisiune, eveniment sau concert la care este invitat ofera clipe intense traite de intreg publicul. Artistul transmite energie si buna dispozitie celor care il asculta, reusind sa lege o conexiune profunda cu acestia. Melodiile lui sunt emblematice pentru muzica romaneasca, precum “Hello”, “La La La”, “Lucruri simple”, “Septembrie, luni”, “Inima nu vrea” etc., si aduc un plus de savoare oricarui eveniment.

In prezent, artistul sustine concertele impreuna cu o trupa pasionata de muzica instrumentala, joviala si dinamica. Chitara, trombonul, tobele, trompetele, saxofonul si pianul alaturi de voci puternice si emotionante, sunt formula completa a celor mai incendiare show-uri si reprezentatii artistice.

Pentru mai multe informatii cu privire la rezervarea artistului Horia Brenciu, programul lui, precum si pretul cerut de acesta pentru fiecare eveniment in parte: zilele orasului, nunta, aniversare, sarbatori, petreceri organizate de primarii, lansari, targuri, expozitii etc., acceseaza pagina de impresariat sau Preturi artisti.

Il vrei pe Horia Brenciu la evenimentul tau?
Cere oferta!