Holograf

Telefon Holograf

(0757) 104 166
Solicita pret

Holograf se numara printre primele trupe de rock din Romania, ce a debutat in anul 1978. Este o trupa care s-a remarcat pentru profesionalism, consecventa si daruire pe scena. Fiecare melodie interepretata de trupa reuseste sa aduca publicului o traire aparte, emotie, nostalgie dar si chef de viata.

Consacrate in albume celebre si bine vandute pe piata, melodii precum “Banii vorbesc”, “Undeva departe”, “Dincolo de nori”, “Ti-am dat un inel”, “Cat de departe” sau “Sa nu imi iei niciodata dragostea” sunt cele care ridica trupa la un nivel muzical glorios, iar publicul in picioare.

Trupa, formata din solistul Dan Bitman, tobosarul Edi Petrosel, Tino Furtuna la clape, chitaristul Romeo Dediu si basistul Iulian Vrabete, se face cunoscuta, astazi, nu doar cu piese consacrate, ci si cu piese care mai de care mai excentrice. Trupa a colaborat cu artisti precum Antonia, in melodia “Pleaca”, cu Alexandra Ungureanu sau Angela Gheorghiu.

Pentru mai multe informatii cu privire la rezervarea trupei Holograf pentru petrecerea ta: nunta, aniversare, banchet, balul bobocilor, zile festive, zilele orasului, sarbatori etc. contacteaza echipa Global Booking. Afla programul membrilor, precum si pretul cerut de acestia pentru fiecare eveniment in parte accesand pagina de impresariat sau Preturi artisti.

, ,
Ii vrei pe Holograf la evenimentul tau?
Cere oferta!