Guess Who

Telefon Guess Who

(0757) 104 166
Solicita pret

Guess Who este un artist foarte cunoscut si apreciat, atat de fanii rap-ului romanesc, cat si de publicul larg. Artistul si-a inceput cariera in 1999, cand a fondat trupa Anonim impreuna cu Zekko. In 2007, Guess Who a infiintat Okapi Sound, impreună cu Grasu XXL, Agresiv si Paco 10 Grei. In aceeasi perioada, Guess Who a lansat trei piese de pe viitorul sau album solo.

In aprilie 2009 a avut loc premiera videoclipului piesei “TU”, in colaborare cu Spike. La sfarsitul lunii aprilie, Guess Who lanseaza primul sau album, “Probe Audio”.

Popularitatea artistului a explodat odata cu lansarea piesei “Locul potrivit”. Datorita mesajului social puternic, melodia a fost foarte apreciata de fani si a devenit una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2009.

In 2010, Guess Who lanseaza doua melodii, “Unu altu” si “Manifest”. De asemenea, castiga premiul “Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards.

In septembrie 2011, artistul a lansat albumul “Tot mai sus”. Au urmat inca patru melodii de mare succes: “Decat sa minti”, colaborare cu Mitza (Agresiv) si „Lumea mea”, impreuna cu Spike, “Fara titlu” si “Onoare”.

Vrei ca Guess Who sa cante la aniversarea ta, banchet, balul bobocilor, zilele orasului, evenimente organizate de primarii sau cluburi? Global Booking te poate ajuta punandu-ti la dispozitie toate informatiile cu privire la rezervare si tariful cerut de artist. Solicita o oferta de eveniment, discuta cu unul dintre impresarii nostri pentru a afla programul lui Guess Who pentru data evenimentului tau si bucura-te de un show cu mesaj, ritm si sentimente.

Il vrei pe Guess Who la evenimentul tau?
Cere oferta!