Grasu XXL

Telefon Grasu XXL

(0757) 104 166
Solicita pret

Dragos Nichifor (Grasu XXL) a inceput sa cante inca de la 14 ani, fiind pasionat de mic de hip-hop. Primul sau material discografic, “Personajul negativ”, a fost realizat impreună cu Paco 10 Grei si a fost lansat în 1999. Sapte ani mai tarziu, in 2006, Grasu XXL a lansat albumul sau de debut, “Curaj”. Albumul s-a bucurat de foarte mare succes si a inclus colaborari cu Maximilian, Paco 10 Grei, Bitza, Uzzi, DJ Swamp, Mari, Villy, Artan, Queen Bee si Houdini.

In vara anului 2009 lansează single-ul “Prea mult fum”, prin care promoveaza albumul “Oameni”, o colaborare cu Mitza (Agresiv). Videoclipul piesei a fost realizat de Spike. La sfarsitul aceluiasi an apare si al doilea single, un featuring cu Alex Velea: “Turnin’”.

In septembrie 2011 Grasu XXL lanseaza “LaLa Song”, o noua colaborare cu Guess Who, piesa care a strans 1.500.000 de vizualizări pe YouTube, in mai putin de o luna de la lansare.
La inceputul anului 2012, Grasu XXL colaborează cu Mitza pentru piesa “Bright Lights, Bigger City” (feat. Cee-Lo Green), inclusa pe mixtape-ul “Robot”. Pe 21 iunie, se lanseaza piesa “Turbofin”, al carei videoclip este regizat de Spike.

Daca iti doresti ca Grasu XXL sa incinga atmosfera petrecerii tale cu versuri de hip-hop si ritmuri dansante, solicita o oferta de eveniment pe site-ul nostru. Contacteaza echipa Global Booking prin intermediul serviciului de impresariat, afla pretul cerut de Grasu XXL si rezerva-l pentru petrecerea ta in functie de programul acestuia. Fie ca este vorba despre nunti, botezuri sau orice alt tip de eveniment privat sau corporate, artistul reuseste de fiecare data sa ridice multimea la dans.

Il vrei pe Grasu XXL la evenimentul tau?
Cere oferta!