FreeStay

Telefon FreeStay

(0757) 104 166
Solicita pret

Proiectul FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piata muzicala romaneasca. FreeStay a fost formata in anul 2012 si a devenit rapid cunoscuta ca una dintre trupele cu cea mai buna prezenta live din Romania.

FreeStay este cunoscuta pentru show-urile incendiare, in cadrul carora interpreteaza melodii internationale celebre, piese romanesti de succes si melodii proprii. Astfel, trupa se remarca printr-un repertoriu variat si o prezenta scenica extraordinara.

Florin Ristei, vocalistul trupei, a debutat in anul 2000, cu piesa „Dana”, alaturi de trupa AMICI. In 2013, artistul a castigat concursul X Factor, sub tutela Deliei Matache.

FreeStay poate asigura un show incendiar in cadrul evenimentului tau: sarbatori, zilele orasului, petreceri organizate de primarii, lansari, nunta, aniversare, targuri, expozitii etc.. Consulta sectiunea noastra de Preturi Artisti pentru a afla onorariul pe care trupa il cere si apeleaza numarul de telefon FreeStay, alocat acesteia, rezervandu-i o seara la petrecerea ta.

Ii vrei pe FreeStay la evenimentul tau?
Cere oferta!