Elena Gheorghe

Telefon Elena Gheorghe

(0757) 104 166
Solicita pret

In adolescenta, Elena inregistreaza succese deosebite in plan muzical, acestea anticipandu-i o cariera fulminanta in muzica – ceea ce a si urmat. La varsta de doar 17 ani, Elena Gheorghe devine solista unei formatii de succes din Romania, Mandinga.

Trei ani mai tarziu, este desemnata reprezentanta Romaniei la Eurovision 2005, concurs la care a obtinut cel de-al patrulea loc, o performanta de rasunet la nivel international si uriasa pentru o artista de numai 20 de ani!

In 2010, Elena Gheorghe paraseste formatia Mandinga si urmeaza o cariera solo. Indiferent in ce formula a activat sau ce gen muzical a adoptat (pop, latino, dance, muzica aromana), Elena Gheorghe a radiat la microfon si pe scena.

Elena este un artist intotdeauna in voga, cu un parcurs exceptional in muzica. Desavarsirea ei este completa, devenind intre timp si mama, participand cu succes la show-uri de dans, implicandu-se inclusiv in partea actoriceasca a videoclipurilor sale.

Prezenta sa scenica este una electrizanta de-a dreptul, iar lista de superlative in ceea ce o priveste continua si cu alte exemple. Iata motivele pentru care este o idee buna sa o inviti la evenimentul tau. Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a-ti vedea visul implinit este sa contactezi Global Booking.

O vrei pe Elena Gheorghe la evenimentul tau?
Cere oferta!