Directia 5

Telefon Directia 5

(0757) 104 166
Solicita pret

“O formatie de succes” este prea putin spus pentru trupa care inca din 1992 atrage lumea ca un magnet puternic la concerte. Este formatia care primeste aplauze lungi si apasate pentru fiecare piesa din repertoriul selectat la orice eveniment.

Este trupa care nu si-a pierdut din atractivitate deoarece are un sound special, concentrat in jurul muzicii pop si rock, balade care exprima in mod sublim toate sentimentele de dragoste, teme care ofera speranta si care rezoneaza cu lumea si in general, cu fiecare persoana in parte.

Discografia formatiei Directia 5 se compune dintr-o lista aproape interminabila de albume si maxi-single-uri care au contribuit la largirea si consolidarea bazei de fani. Liderul trupei este Marian Ionescu, iar vocea unduitoare si de amplitudine ii apartine lui Cristi Enache.

Melodiile formatiei reprezinta fundalul sonor pentru momentele romantice traite de persoanele indragostite. Acestea sunt opere artistice care produc emotie oricui si care mangaie orice timpan, exemple graitoare fiind: “Am nevoie de tine”, “Daca ai sti”, “Esti ingerul meu” sau “Intr-o zi”.

Daca doresti sa le asculti live la evenimentul tau, consulta lista de tarife artisti pentru a afla tariful cerut de Directia 5 pentru nunti, zile festive, zilele orasului, lansari, expozitii, banchete etc. si rezerva prin serviciul de impresariat o data la care acestia sa vina la evenimentul tau.

, ,
Ii vrei pe Directia 5 la evenimentul tau?
Cere oferta!