Delia Matache

Telefon Delia Matache

(0757) 104 166
Solicita pret

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, cu un succes muzical rasunator. Debutul sau a avut loc alaturi de Nick, in cadrul trupei N&D, urmand ca din 2003 sa isi inceapa cariera solo odata cu piesa “Parfum de fericire”.

Show-urile live incendiare si aparitiile excentrice o recomanda pe Delia drept artistul ideal pentru cele mai spectaculoase evenimente. Versatilitatea cantaretei si succesul a numeroase piese precum “Doi in unu” (2013), “Ipotecat” (2014, alaturi de Uddi), “Pe aripi de vant” (2014, alaturi de Kaira), “Cum ne noi” (2015, impreuna cu Carla’s Dreams), “Da, mama” (2015) si “1234” (2017) au fost recunoscute atat de fanii din tara, cat si de cei de peste hotare.

Spectacolele cu tematica “Delia’s Winter Wonderland” si “PsiheDelia”, in care artista a stralucit, demonstreaza inca o data creativitatea si implicarea pe care cantareata le depune in munca sa. Prezenta scenica electrizanta, firea dezinhibata si umorul fac din Delia invitatul special pentru orice eveniment.

Te intrebi cum o poti rezerva pe Delia pentru un eveniment corporate, banchet, petrecere privata, nunta, aniversare, lansari, zile festive? Cat costa Delia pentru o aparitie la un eveniment, petrecere sau gala? Cum poti afla daca Delia este disponibila pentru data evenimentului tau? Cum poti sa discuti cu impresarul Deliei? Contacteaza echipa Global Booking in sectiunea Contact si noi iti vom raspunde la toate intrebarile cu privire la prezenta Deliei la petrecerea ta.

, ,
O vrei pe Delia Matache la evenimentul tau?
Cere oferta!