Corina Chiriac

Telefon Corina Chiriac

(0757) 104 166
Solicita pret

Corina Chiriac este una dintre cele mai cunoscute si iubite artiste din anii ‘70-’80. In aceasta perioada a lansat zeci de melodii care au fost bine primite de public. Unele dintre ele inca sunt difuzate la radio pana in zilele noastre. Artista a sustinut o multime de concerte in Romania si in Europa de Est, unde s-a bucurat de un succes enorm. In zilele noastre, Corina Chiriac este cunoscuta ca una dintre cele mai de succes interprete de muzica usoara din Romania.

Corina Chiriac este un artist complet. In afara de succesul ei pe piata muzicala, Corina Chiriac se bucura si de o cariera de invidiat in televiziune. Ea a aparut in trei filme, prezinta propria emisiune TV si este des invitata sa jurizeze diverse concursuri TV.

Corina Chiriac are multe de oferit cand vine voarba de aparitii in cadrul evenimentelor. Talentul sau muzical si vocea inconfundabila completeaza perfect un eveniment stilat, iar abilitatile sale actoricesti se traduc printr-o prezenta scenica savuroasa.

Daca vrei sa afli cum sa o aduci pe Corina Chiriac la un eveniment corporate, petrecere privata, nunta, aniversare, lansari, zile festive poti contacta echipa Global Booking in sectiunea Contact. Te intrebi cat costa Corina Chiriac pentru o aparitie la un eveniment, petrecere sau gala? Daca este disponibila pentru data evenimentului tau? Discuta cu unul dintre impresarii nostri si acestia iti vor raspunde la toate intrebarile cu privire la prezenta artistei la petrecerea ta.

O vrei pe Corina Chiriac la evenimentul tau?
Cere oferta!