Constantin Enceanu

Telefon Constantin Enceanu

(0757) 104 166
Solicita pret

Constantin Enceanu este numele care a aparut pe nu mai putin de 19 liste de participanti si laureati ale concursurilor de muzica populara intre anii 1985 si 1991, iar in prezent este un artist popular in voga, al carui program este organizat de Global Booking.

Printre cele mai apreciate albume inregistrate de indragitul interpret de muzica populara se numara “Drag mi-e cand mai vin pe-acasa” si “A naibii de mandrulita”. Recunoasterea si meritele sale au fost rasplatite pentru o perioada cu functia de Director al Ansamblului Folcloric “Maria Tanase”.

Si-a imbogatit substantial propriul repertoriu si a participat la diversificarea patrimoniului muzicii populare culegand cantece de prin zone pline de traditie si reinterpretand intr-o maniera atractiva doine, balade, dar si hore sau sarbe – de nelipsit in Oltenia.

In prezent este un simbol slefuit al muzicii populare oltenesti, iar cantecele sale sunt fredonate atat de iubitorii de muzica populara in etate, cat si de generatia tanara aplecata spre traditii si frumuseti muzicale de odinioara.

Cum nici o petrecere nu poate fi completa fara cateva melodii populare, te invitam sa bucuri inimile celor prezenti la evenimentul tau: nunta, aniversare, zilele orasului, petreceri organizate de primarii, lansari etc. cu ajutorul lui Constantin Enceanu. Contacteaza echipa Global Booking prin intermediul sectiunii Contact, unul dintre impresarii nostri iti va da toate detaliile despre data la care artistul este disponibil, precum si pretul acestuia.

, ,
Il vrei pe Constantin Enceanu la evenimentul tau?
Cere oferta!