Compact

Telefon Compact

(0757) 104 166
Solicita pret

Trupa Compact este o legenda in randul fanilor muzicii rock romanesti. Ea a luat fiinta in 1977, la Cluj, insa a intrat in atentia publicului abia in 1981. Compozitiile lui Paul Ciuci s-au facut remarcate rapid datorita stilului si timbrului aparte, iar in scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute si iubite formatii rock din Romania.

Primele piese ale trupei au fost inregistrate in 1982, acestea aparand pe albumul “Formatii Rock 6”. Tot in 1982, Compact participa la Festivalul Rock “Serbarile Marii” unde obtine Premiul I, iar Paul Ciuci este desemnat cel mai bun solist vocal al unei formatii rock.

In 1983 este lansata prima melodie de succes a formatiei, “Fata din vis”. Doi ani mai tarziu, “Fata din vis” apare pe primul album propriu al trupei. In 1988, Compact lanseaza albumul “Cantec pentru prieteni”. Au urmat: “Pe tine te-am ales” (1997), “100% Compact” (1998), “5.Compact” (2002), “In memoriam” (2005) si “Compact live” (2007).

In 2011, pe langa numeroasele spectacole din tara, trupa intreprinde noi turnee in Germania si Canada . Concertele sold-out au facut ca membrii formatiei sa fie invitati si in anul urmator in cele doua tari. Turneul german din 2012 a cuprins si un concert caritabil, pentru fundatia muzicianului german Peter Maffay (Fundatia “Peter Maffay”). In Canada, formatia a desfasurat un turneu de o luna, in sase localitati, care a insemnat bucuria intalnirii cu un public ce a cantat piesele Compact de la inceputul si pana la sfarsitul spectacolelor.

In vara anului 2013, Compact a cantat in deschiderea concertului legendarei trupe Deep Purple, pe Cluj Arena, unde s-a bucurat de un real succes.

Alege sa asculti melodii rock autentice de la o formatie cu un lung istoric muzical pe piata romaneasca! Verifica pretul cerut de Cargo in lista de tarife artisti si apeleaza la unul dintre impresarii Global Booking din sectiunea Contact pentru a afla toate informatiile cu privire la rezervarea trupei pentru evenimentul tau: nunta, aniversare, sarbatori, lansari, zilele orasului, targuri, petreceri organizate de primarii, expozitii etc.

Ii vrei pe Compact la evenimentul tau?
Cere oferta!