Catalin Crisan

Telefon Catalin Crisan

(0757) 104 166
Solicita pret

Catalin Crisan este unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica usoara din Romania. Melodiile lui romantice au sensibilizat generatii intregi de ascultatori si sunt in continuare fredonate cu nostalgie de romani.

De-a lungul carierei sale, Catalin Crisan a lansat peste zece albume, printre care “Vorbeste marea”, “Daca pleci”, “Plange un artist”, “Sarut-mana, doamna mea” si “Buzunare secrete”. Probabil cea mai cunoscuta piesa a artistului este “Vorbeste marea”, care a devenit un hit in Romania si este una dintre cele mai apreciate melodii romantice din peisajul muzical romanesc.

Alte melodii celebre ale artistului sunt “Daca pleci”, ”Tiganca”, “Nu te juca”, “Mama”, “Am albit de dorul tau” si “N-avem timp”.

Catalin Crisan este artistul care poate oferi o seara magica fanilor muzicii romantice. Rezerva-l pe Catalin Crisan pentru evenimentul tau: nunti, spectacole, ocazii speciale, zilele orasului, zile festive etc. Contacteaza echipa Global Booking in sectiunea Impresariat, solicita o oferta de eveniment si verifica pretul pe care Catalin Crisan il cere.

Il vrei pe Catalin Crisan la evenimentul tau?
Cere oferta!