Cargo

Telefon Cargo

(0757) 104 166
Solicita pret

Cargo este o trupa legendara in peisajul muzical romanesc, interpretand muzica rock si heavy metal de peste 30 de ani. Cargo a inceput sa-si puna amprenta asupra scenei rock romanesti inca din anul 1985, inainte de caderea regimului comunist.

Printre cele mai apreciate albume ale trupei se numara “Povestiri din gara”, “Destin”, “Ziua Vrajitoarelor” si “Spiritus Sanctus”. In anul 2007, trupa a lansat un album de tipul best of, intitulat “XXII”. Discul contine 22 dintre cele mai de succes melodii ale trupei.

Trupa este cunoscuta pentru stilul muzical unic, combinand elemente de hard rock, heavy metal si folk. Unele dintre cele mai de succes melodii ale trupei sunt baladele rock “Daca ploaia s-ar opri”, “Ca o stea” si “Nu pot trai fara tine”.

De-a lungul carierei, Cargo a castigat numeroase premii, printre care “Cea mai buna trupa rock”, la MTV Romanian Music Awards si Discul de Aur pentru vanzarile albumului „Spiritus Sanctus”.

Daca vrei sa vezi live prestatia artistica a trupei Cargo la evenimentul tau, acceseaza sectiunea Contact Global Booking, solicita o oferta de eveniment si verifica onorariul cerut de muzicieni pentru evenimentul tau: festivaluri, zilele localitatii, ocazii speciale, zile festive, targuri etc.

Ii vrei pe Cargo la evenimentul tau?
Cere oferta!