B.U.G. Mafia

Telefon B.U.G. Mafia

(0757) 104 166
Solicita pret

Bucuresti UnderGround Mafia este trupa de hip-hop care ne-a invatat ce inseamna sa fii “Nascut si crescut in Pantelimon” – 1996, ce simti cand esti “Deasupra tuturor” – 1997 si cum stau lucrurile “Dupa blocurile gri”.

Acesti “Baieti buni” – 2011 parca au venit “Inapoi in viitor”, intrucat lumea ii iubeste in continuare cu intensitate si le asculta piesele ale caror versuri sunt stiute atat de bine.

Baietii s-au intalnit inca din 1993, in anul cand albumele de hip-hop erau considerare raritati. Caddy si Tataee l-au cooptat in 1994 pe Uzzi, iar in 1995 sunt gasiti la o taraba in Piata Universitatii vanzandu-si albumul abia scos din studio.

Ascensiunea rapida a trupei a exaltat toti tinerii din mediul urban si nu numai. B.U.G. Mafia a cucerit si vor continua sa castige inimile a generatii intregi de ascultatori.

Muzica lor este de referinta pentru majoritatea artistilor hip-hop ai momentului. Legendara trupa B.U.G. Mafia poate fi prezenta si in desfasurare de forte la evenimentul de care te ocupi daca o soliciti prin Global Booking.

Legendara trupa B.U.G. Mafia poate fi prezenta si in desfasurare de forte la evenimentul tau. Nu ezita sa contactezi echipa Global Booking pentru a celebra o ocazie speciala precum: nunti, aniversari, lansari, promovari, ocazii speciale, evenimente organizate de primarii, zile festive, zilele orasului etc.! Verifica onorariul cerut de B.U.G. Mafia pentru evenimente in sectiunea Preturi artisti, discuta cu unul dintre impresarii Global Booking detaliile rezervarii si bucura-te de un spectacol autentic.

, ,
Ii vrei pe B.U.G. Mafia la evenimentul tau?
Cere oferta!