Aurel Tamas

Telefon Aurel Tamas

(0757) 104 166
Solicita pret

Aurel Tamas este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de muzica populara din Romania. A debutat in showbiz in 1996, odata cu participarea la Festivalul Cerbul de Aur.
Primele melodii, „Caravana” si „Sara buna, bade Ioane”, le scrie in perioada liceului, pe cand face parte din Cenaclul Literar „Azur” si infiinteaza prima formatie mixta de muzica populara si usoara pe care chiar el o dirijeaza.
Printre albumele celebre lansate de artist se numara „Trup de vant”, in care aduna mai multe melodii din categoria muzicii usoare si „Buna ziua, oameni buni”, cu care inregistreaza un mare succes. Are ocazia sa concerteze atat in tara, cu „Ansamblul Martisorul”, pana in 1989, dar si in afara granitelor, in Bulgaria, Ungaria, Turcia, cu „Ansamblul Nadaselul” si in Franta si Italia cu „Rapsodia Somesana”.
Printre premiile obtinute se regasesc doua discuri de aur si unul de platina, dar pentru artist cel mai important castig este „faptul ca lumea te asculta, te iubeste”.
Daca vrei sa te bucuri de o petrecere cu muzica populara si usoara, Aurel Tamas este solistul perfect pentru evenimentele tale: aniversari, nunti, sarbatori, petreceri organizate de primarii, lansari, zilele orasului, targuri etc. Il poti aduce pe Aurel Tamas la evenimentele tale prin serviciul Global Booking. Afla informatii suplimentare legate de pretul si programul artistului folosind datele de contact din sectiunea Preturi artisti.

Il vrei pe Aurel Tamas la evenimentul tau?
Cere oferta!