Anca Turcasiu

Telefon Anca Turcasiu

(0757) 104 166
Solicita pret

Anca Turcasiu, care a impodobit inimile oamenilor ani la rand cu vocea si prezenta scenica, este astazi un artist consacrat pentru muzica de alta data. O nostalgie si o amintire frumoasa pentru parinti, dar si un repertoriu absolut superb pentru tineri si chiar copii, artista promite, de fiecare data, sa faca atmosfera si sa multumeasca publicul cu cele mai frumoase melodii pop: “O melodie de dragoste”, “Poate asta seara ne vom intalni” etc.

Anca Turcasiu nu este cunoscuta doar pentru muzica, ci si pentru actorie, intrucat a jucat in numeroase piese de teatru si filme, lasand la fiecare eveniment la care este chemata amprenta unui artist complet. Frumusete, prezenta scenica si vocea duioasa sunt doar cateva dintre punctele care incheaga relatia dintre ea si public.

Daca vrei sa o ai pe Anca Turcasiu la evenimentele organizate de tine: nunti, botezuri, concerte, evenimente de afaceri, aniversari, targuri, expozitii, lansari, zilele orasului, solicita o oferta de eveniment.Accesand sectiunea Preturi artisti poti afla tariful pe care artista il cere, precum si data la care aceasta este disponibila pentru a canta la petrecerea ta.

O vrei pe Anca Turcasiu la evenimentul tau?
Cere oferta!