Anastasia Lazariuc

Telefon Anastasia Lazariuc

(0757) 104 166
Solicita pret

Cati artisti se pot mandri cu rezultate suficient de bune pentru a putea fi decorati de guvernul tarii lor? Anastasia Lazariuc este una dintre ei. Cantareata din Republica Moldova a fost decorata cu ”Ordinul Republicii”, de catre guvernul Republicii Moldova.

Anastasia Lazariuc s-a lansat in 1972 cu piesele „Pana la lacrimi mi-e draga viata”, „Seara albastra”, „Fuga, fuga”. De-a lungul carierei ei, a castigat numeroase premii, la diferite concursuri de muzica si a sustinut concerte in tari precum Statele Unite, India, Cambodgia, Belgia si Germania. In Romania, Anastasia Lazariuc a devenit cunoscuta datorita duetelor cu Mihai Constantinescu.

Daca doresti sa o asculti pe Anastasia Lazariuc live, solicita o oferta de eveniment: aniversare, nunta, sarbatori, zilele orasului, lansari, petreceri organizate de primarii, targuri, expozitii etc. si verifica tariful pe care artista il cere in sectiunea Preturi artisti. Daca ai nevoie de mai multe detalii cu privire la rezervarea Anastasiei Lazariuc, poti discuta cu unul dintre impresarii Global Booking.

O vrei pe Anastasia Lazariuc la evenimentul tau?
Cere oferta!