Vunk

Telefon Vunk

(0757) 104 166
Solicita pret

Timp de 14 ani, membrii formatiei -Victor, Alex, Nicu si Cornel – au activat sub numele de scena Vunk. La implinirea a 10 ani de cariera si dupa o pauza de aproximativ patru ani, trupa se reinventeaza si devine Vunk.
In acest moment, trupa Vunk este formata din Cornel Ilie, Nicu Sarghea, Bogdan Crucianu si Gabi Maga. Primul lor single dupa revenire, “La orice ora”, a fost primit cu entuziasm de public si a marcat reformarea trupei. Acesta a fost urmat de “Dau alarma”, “Prima noapte”, “Artificii pe tavan” si “Lacrimi de coniac”.
In februarie 2010, Vunk a lansat albumul “Ca pe vremuri”, care le aduce titlul de “Cea mai buna trupa pop-rock din Romania”. In continuare, Vunk lanseaza piesa ”Pleaca” ce avea sa fie pe primul loc in topurile radio de-a lungul mai multor saptamani.
In noiembrie 2012, Vunk si-a lansat albumul “Nu scapa nimeni (fara emotii)”, in cadrul unui concert la Sala Polivalenta, in compania a peste 5000 fani.
In 2013, Vunk a lansat clipurile melodiilor: “Asa si”, “Doi somnambuli”, “Pierderea lor”, cel din urma reprezentand o parte a Campaniei Respectului, initiata de Avon, ce lupta impotriva violentei domestice. In octombrie, Vunk sustine cel de-al doilea mare concert la Sala Polivalenta: “#asasishow”, care va fi premiat drept “Cel mai bun concert romanesc”. In februarie 2014, Vunk lanseaza, impreuna cu Andra, videoclipul piesei “Numai la doi”.
De-a lungul timpului, Vunk s-a implicat in numeroase campanii sociale, printre care “Vreau o tara ca afara”, care a fost recompensata cu “Premiul de Excelenta” la Gala 10 pentru Romania.
Daca vrei sa asculti live, la evenimentul tau, cele mai cunoscute melodii ale trupei Vunk, apeleaza la serviciul de impresariat Vunk si consulta lista de Preturi Artisti. Acestia fascineaza tot timpul prin prestatia lor artistica si pot ridica publicul in picioare indiferent de eveniment: nunta, aniversare, balul bobocilor, banchet, zilele orasului, sarbatori, petreceri organizate de primarii sau cluburi etc

Ii vrei pe Vunk la evenimentul tau?
Cere oferta!